Dekoration & Lyktor  

Här hittar du ett stort urval av konstgjorda träd och kvistar med inbyggd belysning, vackra blockljus i LED, härliga dekorations och partyslingor både till fest och vardags och superfina lyktor med LEDljus för både inom- och utomhusbruk. 

Underkategorier

Lyktor & Ljus

Här hittar ni batteridrivna värmeljus, vaxljus, blockljus, gravljus, ljuslyktor, gravlyktor och ljusdekorationer. Vi håller ett stort utbud i lager till bra priser. Alla ljusen har en ledlampa som ljuskälla vilket ger en lång battertid. Välj mellan modeller med uppladdningsbara batteri eller utbytbara batteri. Ljusen är verklighetstrogna och kan även placeras på platser där ett levande ljus inte kan placeras.

Träd, kvistar & Krukor

Konstgjorda träd och kvistar med inbyggd belysning. Passar i alla hem och trädgårdar. Krukor med inbyggd belysning piffar upp den tråkigaste hörnan utan problem.

Party & Dekoration...

Här hittar ni allt från vackra batteridrivna ljusslingor som ger vaser, fönster och andra dekorationer den sista touchen till härliga färgsprakande batteridrinvna ljusslingor till fest och vardag!

Party & Dekoration 230V

Här hittar ni allt från vacker dekorationsbelysning till fantastiska partyslingor som ger hemmet och festen det där lilla extra vid alla tillfällen!

Trustpilot