Julbelysning 

Julbelysning är nog för många det viktigaste pyntet inför julen för vad vore en jul utan en adventsljusstake eller julstjärna? Hos oss hittar du allt från en fin ljusstake till en iögonfallande julgran! 

Underkategorier

Julstjärnor

Den fantstiska Julstjärnan hittar man i de flesta hem juletid. Hos oss hittar du många olika varianter på julstjärnor för alla rum i hemmet. Hitta din julstjärna, och glöm inte komplettera med passande ljuskällor, vi har massa modeller av den populära energisnåla LEDljuskällan.!

Adventsljusstakar

Vad vore julen utan en adventsljusstake? Hos oss hittar du mängder av olika adventsljusstakar till hemmets alla rum! Låt årets mörkaste tid få lysa upp med våra ljussatakar och du får garanterat 100% julmys! 

Reservlampor

Vad vore julen utan det perfekta ljuset. Här hittar du alla våra reservlampor i LED till julgransslingor, adventsljusstakar och ljusstakar.

Julgranar

Hos hittar du fantastiska konstgranar av hög kvalité. Vi har ett brett utbud på olika modeller och du kan välja med och utan LEDbelysning. Vi har julgranar i flera prislägen, alla ska kunna ha råd med en julgran!

Ljusslingor

Med våra ljusslingor ger du årets mörkaste tid ett vackert ljus! Dessa slingor har ett knivskarpt vitt ljus som pryder hem och trädgård till perfektion.

Girlanger

Här hittar du ett bra utbud på vackra girlanger att dekorera hemmet med både inne och ute till jul!

Lucia

Här hittar ni fina batteridrivna luciakronor, tärnljus och tomtenissens ljuslykta.

Trustpilot