Prissänkt! System LED stamkabel 2m 20 kopplingar Större bild

Startkabel System LED 1,8m Vit

19-785

143 €

-20%

179 €

Leverans inom 1-2 dagar

    Startkabel System LED 1,8m Vit

    Startkabel med stickkontakt för alla System LED kopplingsbara ljusslingor. Denna kabel är på 3W och räknas som 0 systemmeter. 

    System LED är en serie professionella LED slingor anpassade för konsumentbruk. Det är ett av marknadens mest säkra och flexibla program för dekorationsbelysning utomhus. Systemet är uppbyggt med 1 START kabel, denna ligger som en separat enhet. Till denna kopplar man sedan olika EXTRA set. Dessa EXTRA set har alltså ingen anslutnings kabel utan är enbart påbyggnadsenheter. Det finns också ett stort urval av tillbehör.

    Det finns två olika begränsningar för att undvika överbelastning i systemet: Max 400 Watt - detta innebär att den totala, sammankopplade effekten på en anslutningskabel (START kabel) får vara max 400 W. Watt-talet på varje Extraset framgår av respektive produkts förpackning eller under fliken produkter till vänster. Max 100 "system meter" - detta innebär att den totala ledningslängden får vara 100 meter efter anslutningskabel, men då ledningarna ibland löper i olika formationer har vi räknat om varje produkts ledningslängd till "system meter". Varje produkts "system meter" framgår av respektive produkts förpackning. 

    Specifikationer

    • Längd (mm)2000mm
    • KapslingsklassIP44
    • UtomhusbrukJa
    • Garanti2 år
    • ProduktfärgVit
    • Spänning (Volt)230V AC
    Trustpilot